Jernbaner I Whatcom County, Washington

number both hospitals and beds two groups bed-size (50-74 and 100 more beds), while hospitals and beds the number the other bed size groups decreased.

Sværere at se, er dens split, vee ville forruden, andet 1937 innovation. Lastbiler fik en fyldigere grille og vee ville forruden til 1937, men ikke ser nær så moderne som bil linje. Dette var afslutningen af den Store nordiske og Whatcom County, Washington, men blev mødt af det Nye Westminster og det Sydlige da de kom ned fra Vancouver, British Columbia.De mødtes på USA/Canada border på Blaine. Et 1935 redesign for Ford-truck linie bragte en mere buet front, kantsyet fendere, og tilbagelænet forrude, som efterlod dem tættere på udseende i det moderne biler fra Ford. Denne 1936 Ford-modellen er næsten identisk med den nydesignede 1935 Ford.

i Modsætning til Ford Sedan Levering, Ford Panel Levering var lastbil baseret, så det udføres lastbil styling-sammen med dual side-hængslede bagdøre, en større lastrum og højere nyttelast. Bemærk forskellen i fender kontur i forhold til Sedan Levering ovenfor. Mens forskellen i styrke mellem de to ikke ser ud af meget på papiret, i virkeligheden, den mindre motor var bare alt for lille, og gerne fire-cylinder, der gik forud, blev hurtigt droppet. Meget af det, du beskriver, virker med Australien for, bortset fra at vi kalder klip-klappere stropper, jandals er bare underligt!

Blomster kan bringe så meget farve og skønhed til vores liv – det er meget givende at være i stand til at fange noget af det i billeder. Ford også ind på det forsendelse-bus virksomhed i 1937 med indførelsen af de frem-kontrol chassis, som satte motoren ud til den ene side, så chaufføren kan sidde ved siden at det snarere end bag det. Alle 1937 pickupper havde en V-8 motor-sammen med de relevante badge på siden af motorhjelmen, — men nyligt tilbudt det år, var en 136-kubik-tommer 60-hk version, der lovede bedre brændstof økonomi end sine større 221-cid 85-hp brother. På trods af V-8, Ford var til tider kritiseret for ikke at tilbyde en “økonomi” motor. Ford lastbiler i 1937 tilbudt en bedre brændstoføkonomi, men en lille ændring i form af styling. Den Lille Røde Skolebygning, der tidligere var kendt som Charlotte Hall School, ligger også på museets grund, lige over plænen fra museet korrekt.

Læs mere om 1937 Ford lastbiler i næste afsnit. Læs om 1939 Ford lastbiler i vores sidste afsnit. En oval gitter var det sidste nye touch til 1938 Ford pick lastbil modeller. Den krom gitter identificerer det som en Deluxe version. Jeg har for nylig beagn at bruge en hjemmelavet version af en af de ældste underarm udviklingsværktøjer, wrist roller. Normeret til et ton, er den nye serie var passende kaldes “One-Tonner.” Det ville være efterfulgt af en Tre-Kvart Tonner det følgende år. Den bageste suspension nu var i god form, men desværre er den opdaterede 4.6-liters, DOHC, 32-ventil V8 var oprindeligt normeret til 320 hp, men mange ejere fandt, at deres motorer, Kontinental senge der ofte foretages mindre end 300 hk. Dette er en fiktiv historie, og det foregår i, hvad der er nu Zimbabwe. Tage 8″ stykker, som du skære et tidligere tidspunkt og sted, to af dem i modsatte hjørner og en i midten af en af de længere lameller med spidse ender.

Det skuffer er rummelige og afhængig af din seng størrelse, du kan få alt fra to til fire skuffer – med enten en eller to skuffer på siderne. Søen Maitland rampe er ud af 17/92 i Maitland blot en halv mil syd for Horatio Ave. Der er to baner med en dock på hver side kan du fiske fra. Centurion er kendt for sine glamourøse indkøbscentre, herunder søen Centurion Mall, den anden største shopping center i Pretoria område, der er kendt for de farverige “snurrer” springvand i midten af en smuk sø. 1937 Ford Sedan Levering interiør haft øget værelse, som de nyligt tilgængelige bagmonteret reservehjul åbnet plads i bagagerummet.