Hyggedag med veninderne

Tiden er kommet, hvor du og dine veninder skal mødes hjemme hos dig for at snakke og hygge jer. I skal tale og alt mellem himmel og jord, og bare hygge jer i hinandens selskab. For at få den bedste tid sammen kræver det lidt planlægning.

Lav mad sammen

Uanset om I mødes til morgenmad, frokost eller aftensmad, så kan I lave maden sammen. Du kan handle ind til det inden, at de kommer på besøg. Snak og hyg jer mens I forbereder maden, hvis I mødes til morgenmad, kan I lave en god kop kaffe til jer hver, som I kan nyde. Hvis I vælger at mødes om aftenen for at lave aftensmad sammen, så kan I eventuelt lave jeres yndlingsret, hvis I har en fælles, som I elsker. Efterfølgende kan I sætte jer ned i sofaen for at nyde noget slik eller chokolade med en god kop kaffe brygget af en kaffemaskine. Tjek Braun kaffemaskine test ud. Sæt jeres yndlingsmusik på i baggrunden, som I kan lytte til. Hvis I har nogen yndlingssange fra, da I var yngre, så lav en playliste med disse. Dette er med til at bringe minder op, som I havde sammen dengang, I var yngre.

Et godt grin og hyggesnak

I kan se en film eller spille spil sammen. Det kan være en god mulighed for at få et godt grin og konkurrere mod hinanden.

Når I kender hinanden godt, så kan det være en mulighed for at snakke om noget af det, som du har tænkt meget over på det sidste. Husk på, at dine veninder er her for at støtte dig og vejlede dig. Desuden når du åbner op for nogen ting, er det med til, at de giver lidt mere af sig selv, og på denne måde, kan I få et endnu tættere forhold.