Lav dit eget udekøkken

Når den danske sommer melder sin ankomst, vil du helt sikkert gerne nyde den så meget som muligt. Det kan du gøre på flere måder. Du kan blandt andet indrette dit eget udekøkken, så du ikke skal bruge tid på at stå indenfor, hver gang du skal tilberede et måltid. Du har helt sikkert grillet på en dejlig sommerdag før, men resten af måltidet skal alligevel tilberedes indenfor, og det kan være irriterende. Med et udekøkken kan du gøre et helt festmåltid klar, imens du nyder solens varme stråler.

Det kan være, at du lige har fået idéen om et udekøkken, og at det derfor bliver en udgift for dig, som du ikke havde lagt ind i dit budget. Det skal dog ikke bekymre dig. Du kan nemlig lån rentefrit i 60 dage, så du kan få dit udekøkken alligevel. 

 

Det har du brug for

Du skal kunne bruge dit nye udekøkken som en slags arbejdsplads. Du skal dog være klar over, at du ikke får helt samme funktioner, komfort og niveau på dit udekøkken, som dit inde køkken har. Det er ikke gastronomiske madoplevelser, du bør kaste dig ud i i dit udekøkken, men simple og velsmagende retter. Det betyder, at du har brug for, at der er:

  • En bordplade til at lave mad
  • En vask hvor der er tilkoblet afløb og vandhane med rent vand
  • Et blus eller to

Ovenstående er de mest nødvendige ting, men det kan også være en fordel, hvis du kan:

  • Lave plads til opbevaring af krydderier, knive og andre småting
  • Have mulighed for at overdække dit udekøkken
  • Få installeret en stikkontakt

Overvejelser du bør gøre dig

Inden du begynder at bygge eller købe dit nye udekøkken, kan det være en god idé at overveje, hvor meget du tidligere har brugt din grill og spist udenfor. På den måde kan du få et bedre billede af, hvad du har brug for i dit nye udekøkken. Hvis behovet er stort, kan du optage et lån, så dit udekøkken bliver helt perfekt. Det kan du læse mere om på compareloans.dkmikrolaan.