Før du sælger dit hjem

Her er nogle vigtige skridt du skal tage før du lægger dit hus på markedet:

1. hjem lån godkendelse til dit næste hjem

Du ønsker ikke at underskrive en kontrakt til at sælge dit hus før at vide, hvis du er kvalificeret til at købe en anden. Din finansielle situation kan have ændret siden din sidste køb, og du kan ikke kvalificere sig til lånebeløbet du søger. Du får en god idé om, hvad du har råd ved at få en forhåndsgodkendelse før du sælger dit hus. Du kan derefter tage beslutning om det ville være fornuftigt at sælge dit hus på dette tidspunkt af tid eller måske overveje at leje noget efter at have solgt huset i stedet for let købe et andet elektriker Herning.

2. Bestem Fair markedsværdi af dit hus

Du får den bedste pris fra din ejendom og i den hurtigste tid muligt. Dog over prissætning dit hjem vil kun begrænse dine chancer for at sælge hurtigt og under prissætning kan fremskynde processen, men du mister i købet. En agent eller en adgangsvurdering service bør kunne hjælpe med at afgøre den reelle markedsværdi af dit hjem. En anden måde er at bedømme, i hvor meget andre huse i dit nabolag solgt. Uanset metoden, skal en benyttes til at bestemme den sande og bedste værdien af dit hjem for at sikre det sælges i hurtigste tid muligt.

3. vurdere omkostningerne ved salg

Annonceringsomkostninger, hvis du planlægger at sælge hjem selv.

Real estate kommissioner. 3tilbudelektrikere.dk

Advokat, lukke agent og andre professionelle gebyrer.

Punktafgifter for salg.

Ejendomsskatter, hjem ejer association gebyrer og brændstof tank rentals.

4. foretage nødvendige reparationer

Du ønsker ikke at udskyde en køber på grund af mindre reparationer, som du ikke har deltaget til indtil videre. Hvis du har besluttet at sælge dit hus, er det tid til at afslutte med eventuelle ventende reparationer, du kan have følt mindre og unødvendigt at fastsætte indtil dette tidspunkt.

5. få huset klar til Show

Udover reparationsarbejde, vil du også ønsker at se, at dit hus funklende ren og alt er arrangeret og i det sted, når en køber kommer til at se dit sted. En rod-frit miljø er afgørende, hvis du vil have Parlamentet til at appellere til køberen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.